Best Story

17 April 2010

Osama Bin Laden Di Face Book!!!




Salam dari Arm...


Siapa sangka dalam menjadi orang yang paling dikehendaki kat dalam dunia nie, dia masih lagi tak mahu ketinggalan dalam kemeriahan Face Book sekarang nie. Itulah dia orangnya Osama Bin Laden, lelaki yang paling dikehendaki oleh kerajaan Amerika Syarikat...


Untuk makluman korang juga, pengikut Osama kat dalam Face Book sekarang nie dah mencecah 1000 orang dah. Wah, kira ramai jugak tue. Bandingkan dengan Arm nie pun baru berapa kerat sangat member kat dalam Face Book tue. Gila eh, tak kah bengang kerjaan Amerika dibuat Osama nie...


Apa yang melucukan juga, alamat yang diberikan oleh Osama adalah dari pergunungan dunia. Mungkin beliau sedang berada kat gunung Everest kot..hehehe...Macam-macam hal saja kan...
p/s : kalau korang berminat nak jadi member gua kat Face Book bolehlah...Gua pasti servis baik punya ....hahahaha...

5 ulasan:

  1. sape la yg rajin create fesbuk utk osama ni ek...huhu

    BalasPadam
  2. perghh berani btul founder page ni..kang kena serbu amerika baru tercengang :P

    (Al-Fatihah) Lepas Arwah Din Beramboi, Kini Achik Spin Pula Meninggalkan Kita

    BalasPadam
  3. To FITRIHADI : founder page Facebook Osama tue adalah org2 Taliban gak..

    BalasPadam
  4. to ~ Ann ~ : betullah nie Ann..Dah kecoh kat Amerika dah..

    BalasPadam

Apa Komen Anda..?? Komen anda sangat dihargai demi memberi gua semangat untuk terus berblog..