Best Story

13 September 2011

Mata Anda Hebat, jom Teka Gambar ini.(Tahniah!! buat Cik Nur Misnan pemenang kontest nie)

Salam buat Semua...

Korang berasa bosan??Malam nie Arm nak buat satu peraduan yang amat-amat mudah, semudah makan ais krim. Peraduan nie adalah peraduan untuk menguji ketajaman mata korang semua. Jika korang dapat meneka dengan tepat gambar di bawah nie, memang powerlah mata korang tue. Apa pula syarat peraduan nie? syaratnya pun mudah yakni :

  1. Tidak buta mata dan juga hati
  2. Berakal/waras
  3. Merdeka 
  4. Mempunyai jari untuk menaip jawapan di ruang komen yang disediakan dan,
  5. Boleh meneka seberapa banyak kali yang korang inginkan sehingga korang penat dan putus asa.
Jika ada peserta yang telah memberi jawapan yang tepat dan betul serta juri-juri awam dan profesional yang dilantik berpuas hati dengan jawapan korang tue, Arm akan update pada tajuk post ini yer..

Untuk lebih memotivasikan korang supaya berusaha bersungguh-sungguh...Kepada sesiapa yang berjaya meneka dengan betul gambar ini, pihak admin Kamikaze ini akan memberikan hadiah wang sebanyak RM setengah juta hehe berupa sebuah e-book yang berguna dan sangat best untuk dibaca...

Jadi apa lagi mau tunggu..Siapa hebat dia dapat!!!


Inilah gambar yang perlu korang teka itu..


Peneka Berjaya :Nur Misnan

15 ulasan:

  1. kita3... (angkat tangan tutup ketiak)
    kulit manggis ler... hik5

    BalasPadam
  2. To fairus : hehehe..tak ada clue2 bro..senang jer nie..klu ada clue nnti tak mencabar..hehehe..

    tembak jer bro:)

    BalasPadam
  3. To Nur Misnan :Tahniah!!!..itulah jawapan yg kita cari selama ini..tepat sekali jawapan anda, KULIT MANGGIS..nntikan ebook spesel dr Arm..

    BalasPadam
  4. semua jawab kulit manggis.. aku pun nak teka kulit manggis juga...

    BalasPadam
  5. jarang makan manggis pasal tu tak tau... :(

    BalasPadam
  6. To me_nazri : Jawapan anda betul..tapi telah terlewat kerana Nur Misnan telah terlebih dahulu menjawab dgn betul..tak mengapa cuba lg di siri yg akan datang..

    BalasPadam
  7. To fairus :Rilek bro..jgn kecewa..bukan rezeki bro kali nie..lain masa cuba lagi..terima kasi Arm ucapkan atas penyertaan anda!!

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah... nanti email sambil bawa kopiiinya

    BalasPadam
  9. To Nur Misnan :Terima kasih kerana sudi join kontest yg pertama kat blog nie yer..saya tunggu emelnya..

    BalasPadam
  10. oooo..sape cepat dia dapt ke.... huhu...

    BalasPadam
  11. To me_nazri : Ye bro..tak apa, ada lg kontest teka gmbar yg akan dtg ..tggu dan menang..

    BalasPadam
  12. Menanti contest akan datang.......

    BalasPadam

Apa Komen Anda..?? Komen anda sangat dihargai demi memberi gua semangat untuk terus berblog..