Best Story

12 Mei 2010

Johan Raja Lawak Kena Belasah???

Salam dari Arm buat korang....

2 manusia yang lawak kat Malaysia nie..

Apa kes nie?? Pada petang semalam dipercayai Johan raja lawak nie telah bergaduh dengan seorang pengarah kat sebuah  restoran di Taman Sri Pulai Sikamat, Seremban...


Pada mulanya, Johan dan pengarah drama tue hanya berbincang tentang pengambaran drama yang dilakonkan oleh si Johan nie. Tak lama selepas tue, perbincangan tue bertukar menjadi panazzz!! dan seterusnya bertukar menjadi pergaduhan yang menyebabkan Johan cedera kat muka dan kepalanya...


Apa halnya sehingga terjadinya pergaduhan nie Arm sendiri pun tak pasti lagi. Dipercayai pengarah drama tue telah membaling gelas kaca kat muka Johan, tue pasallah Johan cedera kat muka tue...


Apalah nak gaduh-gaduh nie, tak ada faedah langsung pun. Buat sakit badan jer. Siap baling-baling gelas lagi. Kesian kat tokey restoran tue, tak pasal gelas miliknya dah pecah, mungkin pelanggan pun ada yang ambil kesempatan lari tak bayar makan. Hei, apa daaa....  

30 ulasan:

  1. adeh la. gadoh cam pompuan =.="

    BalasPadam
  2. pehh..sakit gile kena baling dengan kaca..mesti director tu lagi besar dari Johan..tak pu cheap shot

    BalasPadam
  3. isk2..pasal pe ek dorg gado?

    BalasPadam
  4. bila hilang kawalan dan nafsu menguasai.. macam tulah jadinya

    BalasPadam
  5. huhu.
    gaduh macam budak2.

    BalasPadam
  6. jangan ingat org yg tau buat lawak tak pandai naik angin..huhu...kesian Johan cedera di muka nasib baik dah kawin...

    BalasPadam
  7. tgh2 ckp,johan buat lawak kot.hahaa

    pengarah cepuk la dia!!

    BalasPadam
  8. buat malu ja..kalau org biasa,takde sapa kisah pun..ni artis...jaga la sikit perangai

    BalasPadam
  9. silap2, ada customer rakam dorg ni gado..naya je..

    BalasPadam
  10. kita adakalanya berihtilaf(berbeza pendapat)
    tapi pergaduhan dan tumbuk-menumbuk bukanlah penyelesaian..

    anda setuju dgn saya?

    :)
    salam ziarah dari Tukang Kata..

    BalasPadam
  11. nak tengok macam mane muka johan... hmmm..





    Ade sesuatu untuk awak disini
    >> Cara cute tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

    BalasPadam
  12. peh. memang gila. tah apa2. kalau saya jd cstmer lain pun, saya lari. heheh. tapi pastu bayar la. jd darah dagingg tuuu.

    NISECA suka merapu

    BalasPadam
  13. tak ptt tak ptt..kelakar2 pon gangster jugak johan ni

    BalasPadam
  14. memang patut pon..
    johan dah la over acting..
    tapi dia mmg kelaka....=p

    BalasPadam
  15. Azam Shah : Arm pun tak pasti lagi apa sebab dorg gaduh nie..klu Arm tahu nnti arm khabarkan syah..

    BalasPadam
  16. To Eryati :Tuelah..pelawak pun manusia gak kan..nasib dah kawin..klu ada parut kat muka jatuh saham sikit..

    BalasPadam
  17. To meorazor :Hahaha..klu buat lawak bodoh, mmg org panaslah kot..

    BalasPadam
  18. To .::WaNiE::. Habislaklu saman juta2..

    BalasPadam
  19. To Kamsiah : betul2..artis tue sntiasa diperhatikan stp gerak gerinya..kena tunjukkan contoh yg baiklah kpd masyarakat brulah mantop!!!

    BalasPadam
  20. To rossoneri :tak pasti jgklah..klu ada rakaman time kejadian tue oklah, boleh jadi bukti kat mahkamah klu nak bawa kes ke mahkamah...Tapi klu bole selesai luar lg baik..

    BalasPadam
  21. To TUKANG KATA : Setuju2..betul bertumbuk bknlah jln penyelesaian yg sebenar..malah tambah mmburukkan keadaan lagi adalah...

    BalasPadam
  22. To AiZ: Ala..muka Johan masi ok lg..ada mata, hidung dan mulut..cedera sikit jer tue...hehehe

    BalasPadam
  23. To sI tEDI :betul tue Tedi, sepatutnya manusia bertindak mengikut kewarasan akal fikiran yg dikurniakan oleh Allah SWT..bukan sebaliknyakan...

    BalasPadam
  24. To Nisaeciz : Baiknya awak nie...alangkah amannya dunia nie klu manusia bersikap cam Nis kan...hehehe

    BalasPadam
  25. panas ni. kesian hero chaiparela nih. sebab kurus sangat tu kena buli.

    BalasPadam
  26. erm. no comment, people rage all the time.

    BalasPadam
  27. ksian kt johan...
    Park Air : Bukan, zizan akak anjang merah ke hero chaparella..

    BalasPadam

Apa Komen Anda..?? Komen anda sangat dihargai demi memberi gua semangat untuk terus berblog..