Best Story

25 Ogos 2010

Aku Wanita Tulen Bang!!

Tulen Bang..
Salam Ramadan buat semua...

Macam mana kartun kat atas tue, lawa tak? Ini adalah hasil karya Arm yang pertama dalam dunia ini menggunakan komputer. Maaflah jika hasilnya kurang memuaskan hati korang...

Di dalam dunia nie, kita janganlah selalu terpedaya dengan hanya melihat fizikal dan luaran seseorang itu sahaja. Kita tidak boleh menilai seseorang itu hanya dengan melihat kecantikan paras wajahnya, dan kemudian melabelkan dia adalah seorang yang baik budi pekertinya...

Tengok macam kartun kat atas tue. Ingatkan pada mulanya adalah seorang gadis yang tulen dan asli. Hampir terpedaya jejaka terbabit. Mujurlah sang burung datang untuk memberikan bukti sebenar, bahawa itu adalah seorang lelaki yang menyerupai wanita atau lebih senang kita panggil pondan...

Jadi, Arm harap korang sentiasalah berhati-hati di luar sana, dan jangan mudah terpedaya dengan apa yang korang lihat pada kali pertama...


15 ulasan:

  1. boleh tahan...teruskan usaha

    BalasPadam
  2. To kyo_9 : Owh..aku guna mytoondoos...byk lagi aku explore psl bnda nie..

    BalasPadam
  3. to alissa : TQ alissa..Arm akan terus berusaha..

    BalasPadam
  4. arm, ajo la aku plak camne nak melukis kartun tu. tak pernah guna lagi mytoondoos. ape benda tu?..

    http://wanshah87.blogspot.com

    BalasPadam
  5. To Rina (◕‿◕)✿ : Lebih kurg mcm tue ler..tp bnda nie tak payah install..dan yang paling penting free...hehehe..jadi klu berminat dlm bidang kartun nie boleh try kreativiti kat situ..

    BalasPadam
  6. To wanshah :tak per bnda nie simple2 jer..kne try jer dlu..Arm perlu byk belakjar lg bnda nie..Sabar, nnti Arm ajar kat Wan..

    BalasPadam
  7. waa~ ukey la tuu. teroskan usaha yer

    BalasPadam
  8. wah
    nih ekau buat sendiri ker?
    okay weih
    suka aku tgok hasil karya ko
    kreati
    teruskan usaha anda

    P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

    BalasPadam
  9. To Sya Syazana :TQ..Arm akan meneruskan usaha ini..kekeke

    BalasPadam
  10. To hans :Mmg ah buat sendiri..payah gak ler..TQ krn menyukai karya Arm..hehehe

    BalasPadam
  11. Pondan2...
    Hahaha Sangat Menarik :P



    New Entry ProfHariz
    Nuzul Al-Quran

    BalasPadam
  12. salam

    menarik..

    salam perkenalan.. teruskan usaha yang bermanfaat

    BalasPadam

Apa Komen Anda..?? Komen anda sangat dihargai demi memberi gua semangat untuk terus berblog..