Best Story

15 September 2010

Komik Raya ...

raya 1

raya 2

raya 3

Salam buat semua...

Boleh dikatakan pergi mana-mana saja, semua sibuk bercerita dan meluahkan rasa sakit hati terhadap pembunuhan jutawan kosmetik yang telah dibunuh dengan kejam sekali...

Arm pun turut sekali tidak ketinggalan menulis berkaitan kes pembunuhan yang kejam dan penuh dengan misteri ini. Apa kata hari nie korang layan pula kartun yang Arm hasilkan ini, manalah tahu dapat meredakan sedikit kemarahan di dalam hati kita nie...



 

17 ulasan:

  1. hahha..budu je kartun tu..hahha

    BalasPadam
  2. wah! cantik lah..buat sendirik ke? hhehe.. Wak tue agak bangang ar..kah3..

    BalasPadam
  3. huyoo buat sndri ? terror la ! :D

    BalasPadam
  4. To Amir Izzat :Terima kasih atas pujian mu..Arm buat sendiri, tapi masih byk yg perlu Arm perbaiki...Wak tue mmg bangang dan gila2 sikit..

    BalasPadam
  5. To hudhud : Arm buat sendiri, mmg tak ada bantuan mana2 kartunis Ujang..hehe..tak adalah terror sgt jika dibandingkan dgn kartunis Ubi..kekeke

    BalasPadam
  6. To Anip™ : Nasib baik tak ckp Arm yang budu..

    BalasPadam
  7. To Solihin Zubir : Arm lukis guna Toondoo.com..Tetapi masih tetap guna tangan ler...

    BalasPadam
  8. Apa Komen Anda..??
    -ok la..boleh tahan..lg ok drp aku..hahaha

    BalasPadam
  9. memang takde maaf tu pembunuh tu....

    BalasPadam
  10. Haha...good job bro...kalau asah lagi skil melukis pakai pc ni, leh jual ni...

    The Sharkox: Jejaka Hensem dari Sintok

    BalasPadam
  11. keep it up.. practice makes perfect

    BalasPadam
  12. wah!. mmg buat sendirik?ok la tue. nak tanya..lukis kat pc nie guna apa? lama dah nak tahu diorang guna apa untuk lukis2 nie... En Arm guna apa ek?

    BalasPadam
  13. To Amir Izzat :Arm guna nie utk lukis toonDoo.com..boleh cuba layari web nie dan try lukis sendiri...

    BalasPadam
  14. hehehe..lainkali kena cakap "maaf banyak2"..bukan sorry banyak2..hehehe

    BalasPadam
  15. Pandainya lukis kartun... kagum akak..

    BalasPadam

Apa Komen Anda..?? Komen anda sangat dihargai demi memberi gua semangat untuk terus berblog..