Best Story

16 September 2010

Mari Tukar Link !!!

Salam buat semua...

Images dari google...

Apa khabar korang semua?? Arm harap korang semua sihat sajalah hendaknya. Kalau ada yang demam tue, mesti kuat sangat belasah kuih raya tue. Jadi perut yang telah lama berehat tidak makan pagi selama sebulan pun  terkejut disebabkan beraneka kuih raya yang menerjah masuk ke dalam perut korang...

Tujuan Arm hari nie, bukan pula untuk mengupas tentang isu kesihatan berkaitan penjagaan perut buncit, tetapi adalah untuk bertukar link dengan para blogger yang ada kat dalam dunia nie atau pun dalam bahasa jawanya 'exchange link'. Itu pun kalau ada blogger yang sudilah untuk bertukar link dengan blog Arm yang baru setahun jagung nie. Banyak lagi yang Arm perlu pelajari dalam dunia blog yang banyak cabarannya ini...

Arm tak kisahlah korang nie blogger yang dah berkurun lamanya atau pun blogger yang baru lahir sejam tadi. Apa yang penting, korang ikhlas dalam berblog dan bukan blogger yang suka dengki dan keji mengkeji diantara sesama blogger yang lain semata-mata untuk mendapat nama dalam dunia blogger nie...

Cerita panjang lebar pun tak ada gunanya lagi, kalau korang berminat nak tukar link dengan Arm, sila tinggalkan link blog dan nama blog korang di ruangan komen yang telah disediakan. Jangan malu dan segan dengan Arm, Arm tak pernah lagi makan orang, makan ayam pernahlah...

p/s : Bagi yang telah letak link blog Arm nie kat dalam blog list korang Arm ucapkan terima kasih banyak-banyak dan jangan lupa bagi tahu Arm, agar dapat Arm link balik blog korang pula yer....



78 ulasan:

  1. salam perkenalan.. salam sejahtera..selamat petang..salam 1Malaysia..(ayat rasmi nie)

    ehhe..amir kabar baik sahaja.En Arm?

    amir pun nak excange link.. nama blog "revolusi pembebel jalanan"

    http://amizzat.blogspot.com

    itu je la,kan? k lah.nak blah.. hehe..(tak sopan nie).

    p/s: orang yg suka berdengki itu..tidak layak jadi blogger..kan?

    BalasPadam
  2. mai singgah kat paradise kite:
    http://koizoras.blogspot.com

    BalasPadam
  3. eukkk... aku rasa kan.. blog ni mcm dah lain rupa jer... bukan ke dulu ko buat pasal cerita accident,.. cerita bunuh2 tu?? huhuhuh

    jom tukar link

    http://blog-ayie.com

    BalasPadam
  4. To Ayie : Aku dah bertaubat dah..hehe..Tak adalah, blog nie masih lagi mcm dulu, cuma ada pertambahan benda baru yg ada kat blog nie..

    Yg pastinya isu utama dlm blog nie masih lagi berkaitan kes jenayah yg ada dlm dan luar Malaysia nie...yg lain cuma sampingan aja...

    BalasPadam
  5. To Amir Izzat :Orang yang suka berdengki tue banyak daki tue, tue yg kuat dengkinya.. TQ sudi tukar link dgn Arm..

    BalasPadam
  6. To yusz78 : Arm dah singgah kat parradise kita..bagus2..

    BalasPadam
  7. nak jugak..hehe

    jangan lupa jenguk kalamhati ye..maceh!=)

    http://intizhar-kalamhati.blogspot.com

    BalasPadam
  8. link ku

    http://secangkirtintaseluaspandangan .blogspot.com

    BalasPadam
  9. my link..
    http://syeragh.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. my link..:D

    http://faqarabduljalil.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. my link

    http://soclose2213.blogspot.com

    BalasPadam
  12. http://www.jmr23.com

    meh tukar link bro..aku dh letk link ko..

    BalasPadam
  13. arm,
    kak pun nak tukar link..jom singgah ramai2..;)
    http://yonshomedecor.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. boleh jerk!
    niknurehan.blogspot.com

    thanks!

    BalasPadam
  15. http://nadiaohnadia.blogspot.com

    BalasPadam
  16. http://teratakap3na.blogspot.com

    BalasPadam
  17. nie blog sye;

    http://syamilhafiy.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. Gerrard ni
    http://wangerrard.blogspot.com

    BalasPadam
  19. singga jap..jom tukar link..

    http://yuyunnaqura.blogspot.com

    wink2 dari yuyunchan!

    BalasPadam
  20. nyampuk jap..ehehehe

    http://juzyana.blogspot.com

    BalasPadam
  21. dtg blog yalp ae.. http://yalp88.blogspot.com
    :)

    BalasPadam
  22. hehe.. jmput2 singgah ;)

    @http://lahirbalik.blogspot.com

    BalasPadam
  23. jom singgah sini
    http://amirul-arif.blogspot.com

    BalasPadam
  24. salam perkenalan. (:

    http://gugugaga0309.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. assalamualaikum arm. kakchik singgah ni selepas byk kali arm tinggalkan mesej kat shoutbox. kakchik baru ada kesempatan buat kunjungan balas.

    http://keluargakusayang.blogspot.com/

    p/s: terima kasih kalau ikhlas. moga manfaatnya sampai ke akhirat.

    BalasPadam
  26. To kakchik: Terima kasih kerana sudi jgk menjenguk blog Arm nie yer kak..

    BalasPadam
  27. tanx kerana sudi singgah...

    http://balcknwihte.blogspot.com

    BalasPadam
  28. my link : http://abangensem.blogspot.com

    BalasPadam
  29. j0m tkar link...
    http://nurulnajihaharusli.blogspot.com
    thax..:)

    BalasPadam
  30. huhuhu.... tukar link ek?
    hehe.. bole

    http://mytafastudio.blogspot.com/

    BalasPadam
  31. saya juga nak tukar link

    http://amirulsafri.blogspot.com/

    BalasPadam
  32. dah masukkan link blog ni dah..

    nama blog:cerita kedai kopi
    http://neizalyez.blogspot.com/

    BalasPadam
  33. nak letak gak ..hahahaa..

    http://honeyamour02.blogspot.com

    BalasPadam
  34. Jom tukar link :)
    BTW, terima kasih arm sebab datang blog fifa tadi :)

    http://fadhlinaafifahmoktadir.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. yebbit jugeeee.

    http://bucukyebbit.blogspot.com

    BalasPadam
  36. hi..saya dah letak link blok saudara di blog saya harap letak link saya di blog saudara.

    http://blogsyarih.com

    BalasPadam
  37. nak tuka gak!

    http://kembaraduniaku.blogspot.com/

    link kamikaze dah beres!

    BalasPadam
  38. nak tukar sama

    http://nosembilanbelas.blogspot.com/

    BalasPadam
  39. jum tukar link...
    already add ur @ http://mrsaqur.blogspot.com/
    tq

    BalasPadam
  40. Salam.....

    nak gak join....

    i dah lama link blog you... tapi ada masa takut gak nak masuk... takut tgk gambar.. huhu~

    NT Gravity Zone
    http://ntgravityzone.blogspot.com

    BalasPadam
  41. salam perkenalan kepada semua.

    ini blog saya

    yuzamri.blogspot.com

    blog mengenai informasi pertanian

    BalasPadam
  42. asslamulaikum.. :D

    nak tukar link.. dah letak

    add ni.. http://asas-photoshop.blogspot.com/

    BalasPadam
  43. sesape sudi tukar link syarekan web ni

    http://productionway.blogspot.com

    BalasPadam
  44. jom exchange link bro...n jadi la follower sekali yer...:)

    blog gua:- http://budakspectacle.blogspot.com/

    gua dah add blog arm....

    thx bro...

    BalasPadam
  45. jom tukar link,

    nk tahu pkembangan cikLuna bole ziarah http://lunazahra.blogspot.com
    nk cuci mata kat kedai bundle kami bole la ke http://gerimisdhati.blogspot.com

    BalasPadam
  46. Jom tukar link

    http://khairulkhabir.com

    BalasPadam
  47. salam,ni link saye,,,
    http://yasminsarian.blogspot.com/
    :)

    BalasPadam
  48. ni link sy plak...mmg aku lh yg last share ni..haha

    http://safwan-snymydn.blogspot.com

    BalasPadam
  49. Saya nak gak tukar link..
    sy sudah simpan link kamu di blog saya..
    http://mykaban.weebly.com/tukar-link.html

    dtg blog sy..

    BalasPadam
  50. jom tukar link :)

    azila mohamed
    http://azilamohamed.blogspot.com/

    BalasPadam
  51. Request tukar link..
    sy dah add blog kmu dlm blog sy ini
    http://duit9.wordpress.com/tukar-link/

    simpan saya pula
    Laman Blog : Panduan Duit9
    URL : http://duit9.wordpress.com

    BalasPadam
  52. jom.. layari blog saya.. ada info penting

    http://consultantaljabbar.blogspot.com

    BalasPadam
  53. nak share jugak...

    ^v^
    http://nurimanhani.blogspot.com/

    BalasPadam
  54. Salam,hype...kita dah letak link kamu,,,kamu pun letakla link kita ok..weee..

    HeartWithArt
    http://feelwithart.blogspot.com/

    BalasPadam
  55. Salam.... nice blog. Just linked yr blog into my list. Then pls link my blog...

    http://jutawansawit.blogspot.com/

    Thanks

    BalasPadam
  56. Web nya bagus sekali, dan saya ucapkan terima kasih atas info nya. Semoga web nya semakin ramai dan banyak pengunjung nya.

    Tak diragukan lagi bahwa tukar link atau link exchange mampu mendongkrak popularitas suatu website. Kualitas dan kuantias backlink dapat di cek dengan menggunakan tool gratisan ini. Semoga bisa bermanfaat bagi semua! [ACR]

    Terima kasih
    http://ayocarirumah.com

    BalasPadam
  57. Salam Berkenalan...nama bro Syarafee Fauzee...ini URL blog gua http://aku-budak-hijaukuning.blogspot.com/.....jom x change link

    BalasPadam
  58. my link

    http://www.penaaksi.com/

    BalasPadam
  59. Salam..jom tukar link..boleh check my blog,dah letak ur link..KAMIKAZE..TQ

    my blog http://zufarzahra.blogspot.com

    BalasPadam
  60. salam kenal..tukar link yah...

    BalasPadam
  61. jom tukar link.

    http://ctz-gallery.blogspot.com

    BalasPadam
  62. Tahniah.Anda tak kedekut. Boleh tak tolong promosi
    bkog akak pada kawan-kawan adik. Kak ni baru cuba-cuba ak berniaga melalui blog sempena nak puasa dan nak raya ni.

    BalasPadam
  63. Salam berkenalan dari saya.

    Ni link saya

    http://ez-articles.blogspot.com/

    BalasPadam
  64. Muaturun-Lagu-Percuma :
    http://muaturun-lagu-percuma.blogspot.com/

    BalasPadam
  65. Dedak mas berkata,

    saya sudah add..jom kita pakat2 ke teratak dedakmas di http://www.dedakmas.blogsport.com ..terbaekk

    BalasPadam
  66. nak tengok video2 yg best2 n mngetarkan jiwa raga korang.layan blog aku.

    kelapagoreng.blogspot.com

    BalasPadam
  67. malam cik guru...mana kode link anda...ane mau pasang tapi tidak menemukan kode linknya. salam satu rumpun dari Indonesia, jangan lupa kunjung blog ane...

    BalasPadam
  68. Info Internet murah 35rb/bln
    buruan daftar.........

    http://sabarzhen.blogspot.com/2011/09/internet-super-murah-ism-35000bln.html

    BalasPadam
  69. nak tukar link gak..

    http://fatirahcollection.blogspot.com/

    http://diaryfatin.blogspot.com/

    BalasPadam
  70. salam, nak mintak tukar link jugak...
    sy dah add arm-kamikaze.blogspot.com dlm bloglist sy...hope u add me to in your bloglist..http://sucikasihcollection.blogspot.com

    BalasPadam
  71. hai..saya masih newbie dlm blogging..mencari geng2 untuk bertukar-tukar link..

    http://shoutvoc.com

    BalasPadam
  72. Website microblogging yang memaparkan kisah-kisah benar yang dialami oleh kita setiap hari. Kongsilah kisah duka, lucu dan sedih bersama di terkono.my. Identiti si pencerita adalah rahsia.

    http://www.terkono.my

    BalasPadam
  73. assalamualaikum, mari sama2 berkongsi rasa dan ambil iktibar dan faedah di dunia MAYA ini..blog saya http://allnicestuffy.blogspot.com

    BalasPadam
  74. WATCH TV ONLINE http://watch--tv--online.blogspot.com/

    BalasPadam
  75. salam admin.. sama2 tukar link sama2 kongsi rasa...

    BalasPadam
  76. assalamualaikum... slamat mlm.. sy nk berkongsi link gak kat sini boleh http://eihezalife.blogspot.com/.

    BalasPadam
  77. Kami tunggu kawan, di Blog & Tips SEO | maaf kami baru memasang link jika telah dikode kembali . Salam Blogger

    BalasPadam
  78. https://www.facebook.com/tupperwarebestt

    http:www.tupperwarebest.shoppy.com

    BalasPadam

Apa Komen Anda..?? Komen anda sangat dihargai demi memberi gua semangat untuk terus berblog..