Best Story

1 Mei 2010

Jangan Makan Ayam Nanti Jadi Gay Pulak...Ish!!

Salam dari Arm...


Bagi peminat daging ayam, tak kisahlah ayam tue digorengkah, ayam masak karikah, ayam masak merah ker atau ayam kfc yang kalau dimakan sehingga menjilat ibu jari kaki kekeke. Sekarang please stop makan daging ayam ok, kerana lelaki yang bertubuh sasa dan tough akan menjadi lembut dan seterusnya bertukar menjadi gay. Betulkah perkara nie?...


Arm sendiri pun tak pasti sejauh mana kebenaran fakta nie. Siapalah pulak insan bertuah yang pandai memandai bagaikan tanah landai mengatakan siapa yang makan ayam akan jadi gay nie. Kalau korang nak tahu, siapa yang mengatakan perkara nie kasi Arm 20 cen dulu, lepas tue baru Arm kasi tahu... kekeke (ketawa macam puntianak nie)...



Nyam2 sedapnya ayam goreng nie...

Oklah, orang yang mengatakan dan  mendakwa makan ayam boleh jadi gay nie ialah Presiden Bolivia, Evo Morales. Betulkah perkara nie? Carlos Cuzma Silva, seorang ahli sosiologi di Universiti UPC memberitahu penduduk di negara Peru telah makan daging ayam sebanyak 30 kg setahun dan akibatnya menjadikan negara Bolivia mempunyai bilangan gay yang paling ramai di dunia dalam tempoh 50 tahun!!!


Sejauh mana kebenaran fakta nie, Arm sendiri pun tak dapat kepastiannya. Jika betullah makan ayam banyak boleh jadi gay, bahaya jugak nie. Arm tak rela menjadi gay yang durjana. Arm lebih selesa menjadi lelaki seperti sekarang nie. Bagi pandangan Arm, kalau nak jadi gay atau pun lesbian nie. Bukanlah bergantung kepada faktor pemakanan atau pun benda apa yang selalu kita makan...



Sedapnya ayam masak kari nie Jo!!

Allah SWT menciptakan ayam dengan pelbagai hikmah untuk manusia jika kita memakan dagingnya, dan ayam juga adalah salah satu makanan yang halal untuk kita makan dengan syarat kita mesti menyembelih ayam tue dulu. Lainlah halnya jika kita memakan makanan yang telah diharamkan oleh Allah, pasti ada mudarat disebalik pengharaman oleh Allah SWT itu...Jadi pesanan Arm sendiri mau ingatlah!








52 ulasan:

  1. 2 ari lepas makan ayam mcd, semalam makan ayam kfc.tadi makan ayam kenny rogers.alamak..aku da jadi gay ...y ampun...

    BalasPadam
  2. uncle baru2 ni pergi makan dengan kawan kat KFC kami bukan gay !!! waaa tak nak makan ayam la lepas ni hahahahhaha

    BalasPadam
  3. hoho..yeke boleyh jadi gay?xkot..

    BalasPadam
  4. rasanya daging ayam kat bolivia tu tinggi hormon testoren kut. Lagi - lagi kalau ayam tu di sembelih semasa bertelur.

    BalasPadam
  5. Hahha makan ayam pun boleh menjadi gay?

    BalasPadam
  6. uppss...pastu lepas ni tak boleh makan ayam lagi

    BalasPadam
  7. hah ye ke??? xda la, laki aku tuh drpd kecik smpi dah 33 thn ni asyik mencekik ayam jek, haaa ko..3 anak dia bg aku tau..steady jek..

    BalasPadam
  8. betul2...xkan ada kena mengena hgn pemakanan lak

    BalasPadam
  9. weeeee...
    bahaya-bahaya. haha.
    mcm tak caya pulak.lepas ni makan ikan smua ek.
    ^.^

    BalasPadam
  10. klu owg pompuan makan jadi camne pulak? bertambah2 suka kat laki ke..hee

    BalasPadam
  11. uiks...yeke??? hish3...kalu pmpn plak mkn ayam aper cer???

    BalasPadam
  12. so, adakah arm x mau makan ayam lagi? ngehehehe

    hai salam perkenalan..sy follower baru blog nie

    BalasPadam
  13. ni auta kot..sebab orang yang dulu-dulu makan ayam dan juga tokey2 ayam takde pun jadi gay haha


    (Video) Wah Mengancam Siot Rozita Che Wan Tayang…

    BalasPadam
  14. takut nya dengar..laik aku suka makan ayam..huhuh

    BalasPadam
  15. To uncle : Hahaha...uncle jd gay tak dapat daku terimas...hahaha

    BalasPadam
  16. aku suka makan ayam kepsi...tapi aku pempuan..jadi aku takkan jadi gay kan

    BalasPadam
  17. To akuvision : mcm doktor ayam jer nie..hehehe..benda tue Arm tak pasti..Tetapi klu tak sembelih ayam tue, mmg mcm2 benda yg -ve akan jadi tue..

    BalasPadam
  18. To::cdot the dot:: Ha..itu barulah laki sejati...cukup ke 3 tue kak oi???hehehe

    BalasPadam
  19. Macam khurafat je makan ayam bole jadik gay. hehe =p

    BalasPadam
  20. To Fyra Ruslan : adoi...borinknya ari2 kena belasah ikan ngan nasik jer ...

    BalasPadam
  21. To Putri Hazleen @ Didot : Klu pompuan pulak kuat mkn ayam...badan dia makin kembang...hehehe

    BalasPadam
  22. kalau ikut doktor pun x galakkan mkn ayam daging tiap2 hari..bnykkan mkn ikan

    BalasPadam
  23. tapi kalau i makan ayam agak agak jadi gay ke les ? haha

    BalasPadam
  24. hahha macam2 la statement2 now nak tutup salah manusia sendiri.. ki3x..padahal diri sendiri imah tak kuat terus nak jadi gay salah kt ayam..ekekke.. pemikiran manusia mkn2 pelik2. nice entry btw.hehhe =)

    BalasPadam
  25. erk. tgh melantak bihun sup ayam ni. td bantai anak punye bubur ayam xabis!

    err.. aku ni gegerl jd gay gak ke?

    BalasPadam
  26. perghhhh!!!!camtu KFC boleh jadi pusat gay ni..hehehe..makan tempe la camtu

    BalasPadam
  27. wahhhh..jgn makan ayam..
    kite carik alernatif laen..
    mkn daging je la cmni.. :D

    BalasPadam
  28. huihhhh bahayanya! nanak bg SANGKEKASIH mkn ayam la. haha. ala, itu psikologi diorg je. da mmg negara diorg rmai gay kn, lama2 yang lain bejangkit la. bkn sbb ayam lah! habis tuu abah saya yang mmg hantu ayam tuu, skg da 62, tak gay pun? huahuahua apa laa.

    BalasPadam
  29. hai...tul ker bab ayam ni cam susah nak caya jew...huhu itu kalo laki yg makan kalo puan cmner r ye....huhu btw add me ok...

    BalasPadam
  30. alamakk..baru ja lepas makan ayam kepsi black pepper ni.

    BalasPadam
  31. sebenarnya fakta tu bukan la 100% betol. dari segi saintifik, dalam frasa perubatan doktor mengatakan ayam pada masa kini (malaysia) da kurang khasiatnya kerana bahan kandungan ayam tersebut, oleh yang demikian mereka yang banyak makan ayam ni lelaki khususnya sila berhati2 kerana kemungkinan payudara anda akan membesar sehingga anda akan digelar gay bapuk dan yang sinonim dengannya.

    BalasPadam
  32. sebenarnya bukan jadi gay, tapi pondan. Ini disebabkan ayam yang dipelihara secara moden disuntik sejenis hormon wanita iaitu hormon estrogen.

    So kalau lelaki makan banyak ayam yang disuntik dengan estrogen ni, lama kelamaan akan timbul sifat wanita secara tidak langsung disebabkan kewujudan hormon wanita yang berlebihan dlam badan lelaki. so kalau nak makan ayam, baik g makan ayam kampung. lebih sihat

    BalasPadam
  33. alah makanla ap pon lau dh rasa nak jd gay gay la jugak

    BalasPadam
  34. haha...
    kalu btl arr fakta nie...
    rasanyer ramai guys yg xnak makan ayam dah...
    sanggup jadik vege...

    BalasPadam
  35. kesian pulak kaum Adam nih. hehehe

    BalasPadam
  36. gilo ke apo..makan ayam leh jadi gay..x logik, xlogik..

    BalasPadam
  37. ntah2 Evo Mendales tu yang GAY...kah3,cam siot je kajian dia...

    BalasPadam
  38. mungkin daging ayam yg d mkn tue,waktu idupnye dia seekor gay! so sape mkn daging dia maka jd gay mcm aym tuh!

    wakaka

    BalasPadam
  39. [ achees ] : Menarik fakta tue..doktor pn pernah bagi tahu Arm jgn terlalu byk mkn ayam kfc or Mcd..payudara lelaki boleh membesar tau..hati2..baik mkn ayam kg jer..sebab tak kena suntik hormon berlebihan...

    BalasPadam
  40. hahaha ada ka patut camtu??kata2 ahmad tajuddin n belalang hijau cam betul pulak..hehe
    utk kaum adam, hati2 la mkn ayam weh..takut jadi gay..hahaha

    BalasPadam
  41. rasanya sb hormon yg disuntik ke ayam tu kot..hahaha..

    BalasPadam
  42. yeke jadi gay..
    x caye..! x caye..!
    sbb saya dh makan ayam berpuluh2 tahun lamanya..
    xde pn jadi gay..!
    =P

    BalasPadam
  43. haha.. klau cmtu lelaki2 yg ske mkn kfc msti gay ye..

    BalasPadam
  44. xlogik nyer....hehehehehehe

    BalasPadam
  45. hahahaha... nie bukan fakta nie.. nie auta.. hehe..

    BalasPadam
  46. entahlaa...dgr kata kat ayam KFC nie ader suntik hormon dan mungkin akan mempengaruhi psychology seseorang itu jika diambil secara berlebihan mne tau ke bleh jadik gay...wallahua'lam adaian jek

    BalasPadam
  47. wah arm...besok saya belanja makan nasik lemak ayam

    BalasPadam
  48. klu pompuan mkan ayam jdi lesbian la...
    ahhaahaha..

    BalasPadam
  49. haha besok kita makan sayur pucuk ubi lagi mantap Arm..:)

    BalasPadam

Apa Komen Anda..?? Komen anda sangat dihargai demi memberi gua semangat untuk terus berblog..