Best Story

17 September 2011

Korang selalu Terlupa atau Kehilangan Kunci?Ini Cara mengatasinya..


Salam satu dunia!!!

Malam nie Arm nak promosi satu barang baik punya..Arm hendak tanya, pernah tak korang kehilangan kunci..tak kisahlah kunci rumah @ kenderaan..? alangkah baiknya klu masa tue kita boleh panggil kunci tue dan dia boleh menjawab memberitahu di manakah gerangannya...

Sekarang ni korang x payah risau suda..kerana Arm memperkenalkan - Whistle Recognition Key Finder!! 



cara penggunaan benda nie :

Semasa mencari kunci anda yg hilang, hanya cukup dgn anda bersiul saja dan apabila keychain nie detect bunyi siulan anda itu, ia akan berbunyi seperti alarm dan mengeluarkan cahaya yg berkelip2 utk memudahkan korang mengesan dimanakah kunci itu..

FAQ:
1) lingkungan keluasan: bergantung pada kekuatan siulan anda, lingkungan 2meter ~ 3 meter

2) sekiranya anda tidak pandai bersiul, jgn risau... Sy akan emailkn siulan dlm format mp3/wav..dan selepas tue boleh simpan bunyi siulan tue dalam handfon anda...Keychain ini juga boleh detect selain bunyi siulan jgk sebenarnya, dengan syarat bunyi itu mestilah nyaring dan tajam...

3) Keychain nie menggunakan battery lithium battery yg boleh didapati di kebykkan kedai jam

5) saiznya lebih kurang macam car remote


Harganya...hanya RM15 saja..

Kos penghantaran:

Semenanjung - RM 3 (1 pcs)
Borneo - RM 5 (1 pcs)


Cod.. Sepang, luar dr sepang sya akan poskan ...

produk julung2 kali di Malaysia.


Jika berminat untuk menjadikan keychain nie salah satu lagi gadget elektronik dlm hidup anda atau ingin membeli secara borong..

Jangan segan @ malu untuk contact 013-8575140....

Atas permintaan ramai, bagi yang tidak pandai bersiul boleh download bunyi siulan tue kat sini yer..
http://www.mediafire.com/?mv2n5s3e6c2t1sk

12 ulasan:

  1. Berapa jauh dia coverage ye....kalau kita siul dia tak respon kira camna pulak tu ye....

    BalasPadam
  2. to Dhinai :keyfinder nie boleh cover dlm lingkungan 3 meter @ lebih..bergantung pd kekuatan bunyi siulan..Arm syorkan simpan bunyi siulan dlm hanpon, jd senang nak control volume siulan tue...

    Sya jamin keyfinder nie akan respond, sbbgadjet ni sensitif sgt..kdg2 bkn bunyi siulan saja dia detect..bunyi yg nyaring dn kuat pun dia dpt detect..

    BalasPadam
  3. to Ali Power :mailah try dptkan satu dulu..pasti sng klu kunci lupa letak kat mana..hehehe

    BalasPadam
  4. waaa...mcm best jer...tp saya selalu lupa letak henpon kat mana? boleh gantung skali ngan hp tak??

    BalasPadam
  5. To Cendana Kasih : Mmg best bnda nie..boleh gak gantung kat henpon..

    BalasPadam
  6. mak ai,,,,zmn moden la katekn,,hik2

    BalasPadam
  7. nak cari satu...amat bergunalah sebab kunci tu penting.

    BalasPadam
  8. dia dapat kesan jika kunci yang hilang tu berada dipersekitaran saja..

    BalasPadam
  9. This is a website that sells Dhohoo.com. Not only can you buy it here, but you can also buy Dhohoo and reward your pet for good behavior. Your pet will be happy to cuddle with you.Not only is there Dhohoo,there are Dhohoo.com to choose from,and you can definitely buy the best and most suitable Dhohoo for your pet.

    BalasPadam

Apa Komen Anda..?? Komen anda sangat dihargai demi memberi gua semangat untuk terus berblog..